Onze hypotheekspecialisten

Overwater Hypotheekadvies: staat voor maatwerk, professioneel, en betrokken.

Maatwerk: op basis van de uitkomst van het adviesgesprek adviseren wij u de meest geschikte hypotheek met de bijbehorende hypotheekverstrekker.
Professioneel: door onze kennis en ervaring van de (lokale) markt zijn wij dé gesprekspartner voor u op hypothecair gebied.
Betrokken: Wij vinden het opbouwen, onderhouden en indien gewenst het uitbouwen van een goede samenwerking erg belangrijk.

Harmen Groenhuijzen

Harmen is al ruim 17 jaar werkzaam in de financiële branche en heeft zich sinds 2011 toegelegd op hypotheekadvies. Hij is energiek en sociaal en heeft een zeer positieve instelling en denkt graag proactief met u mee. Het opbouwen van een goede relatie met zijn klanten vindt hij belangrijk. Hij steekt daar dan ook veel energie in.

Annemiek Streefkerk

Annemiek werkt 29 jaar in de assurantie- en hypotheekadvisering, waarvan ruim 20 jaar bij Overwater. In haar werk is ze klantgericht en nauwkeurig. Zij zorgt ervoor dat alles soepel volgens de afgesproken planning verloopt.

Manon Zoet

Manon werkt ook al 18 jaar in de assurantie- en hypotheekadvisering. Zij heeft veel plezier in haar werk, is positief ingesteld en kan zich goed in een ander verplaatsen en denkt mee aan een klantgerichte oplossing. Voor haar is het belangrijk haar relaties goed van dienst te kunnen zijn.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.