Terug

Overwater hypotheekweken 2020

Van 7 september 2020 tot 20 september 2020 organiseren wij als Overwater Hypotheekadvies voor de eerste keer de Overwater Hypotheekweken. In deze twee weken willen wij u graag extra attenderen op bijvoorbeeld de mogelijkheid die oversluiten van uw hypotheek biedt. Door de huidige (historisch) lage hypotheekrente kan het interessant zijn om uw bestaande hypotheek over te sluiten en daarmee een aanzienlijke verlaging van de maandelijkse lasten te realiseren. Maar ook een lang gekoesterde wens voor een verbouwing, een verhuizing of de aankoop van een andere woning kan nu binnen handbereik komen.

Eigen vermogen
Laat u niet tegenhouden door de verwachting van hoge (oversluit)kosten. Het kan zijn dat u geen eigen geld nodig heeft om uw wensen waar te maken.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Onze specialisten denken graag met u mee om te kijken wat in uw geval mogelijk is. Dit gebeurt via een vrijblijvende telefonische intake. Als uw wensen vertaald kunnen worden naar een praktische oplossing, bent u op afspraak van harte welkom op ons kantoor. Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM om dit voor u zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wilt u de afspraak bij u thuis of via de telefoon, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

 Afspraak inplannen
Wanneer u interesse heeft in een vrijblijvende telefonische intake willen wij u vragen om contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak kunnen inplannen. U kunt ons bellen op 0186-820000 of stuur een e-mail naar info@overwater-hypotheek.nl.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.